Waar word jij enthousiast van en krijg je energie?☀️ Voor mij is dat o.a. als ik iets ga doen buiten mijn comfortzone. Een cursus die ik in eerste instantie spannend én leuk tegelijk vind. Die iets in mij wakker maakt, een trigger die mij energie geeft. Afgelopen week ben ik met een training Public Speaking begonnen. Ik vond het mega spannend om ‘ja’ te zeggen. Tikje ver uit mijn comfortzone dit keer. Dus ook om het commitment aan te gaan. Maar ik vond het ook heel tof. Ik werd er blij en energiek van! Aan de ene kant de gezonde spanning die het me geeft vanwege het oncomfortabele gevoel om uiteindelijk voor publiek te spreken. Plus het extra ongemakkelijke dat alles in het Engels is. Toch voelde ik zo duidelijk “Dit is wat ik wil. Dit heb ik nu te doen.” Een spannende en tegelijkertijd positieve beslissing voor mij.💖

Heb jij ook weleens dat je heel sterk voelt dat je ergens voor wilt gaan én het is spannend? Kijk of het past binnen jouw kernwaarden en stel jezelf o.a. de vragen: Word ik er blij van? Geeft het me energie? Heeft het een positief effect op mij? Ga ik ervan groeien? Past het bij mijn kernwaarden? Als het antwoord overal JA is: Just do it!🎉
Nu ik gestart ben met de training voel ik alleen nog de energie en power die ik ervan krijg. De eerste wekelijkse zoomcall heb ik gehad en dat geeft me vertrouwen!

Ik zie dit ook terug in mijn programma ‘Een ruisvrij hoofd’. Vrouwen, soms mannen, die al zo lang gewend zijn aan de ruis in hun hoofd door tinnitus of onrust. Je weet niet beter dan die geluiden of chaos in je hoofd. Het is een constant iets. Het is er altijd en op een bepaalde manier geeft het ook iets vertrouwds. Je hebt je draai erin gevonden om ermee om te gaan. Dit is je comfortzone geworden. 
Hoe zou het voor jou zijn als je meer helderheid hebt in je leven, waardoor er ruimte is voor je levensmissie? Hoe voelt het als je orde kan scheppen in de chaos, waardoor er rust en overzicht ontstaat. Wat zou het voor jou betekenen als je lichter en vitaler in het leven komt te staan? 

Mocht je voelen dat je hierbij hulp nodig hebt, neem dan contact met mij op: hester@soulsounds.nu 

Voel je vrij en energiek!✨

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *