In de afgelopen 6 weken heb ik de opleiding familieopstellingen gevolgd en dinsdag afgerond. Deze opleiding heeft veel meer van me gevraagd en met me gedaan dan ik had kunnen bedenken. Bijvoorbeeld een ogenschijnlijk eenvoudige opstelling bleek zoveel met me te doen. Ik liet de controle los en wat kwam liet ik gebeuren. Dat geeft even ongemak en daarna enorme opluchting. Door uit de comfortzone te stappen en de controle los te laten kan ik groeien.🍀

Vorige week heb ik weer een fantastische klankreis gegeven. Meer dan de helft van de 15 deelnemers had nooit eerder een klankreis meegemaakt. Zij wisten niet wat er zou gebeuren, wat de klanken en trillingen met hun lichaam ging doen. Zij lieten de controle los en stapten buiten hun comfortzone met het vertrouwen dat het goed was. Vaak willen we van tevoren precies weten wat er gaat gebeuren. Dat voelt veilig en comfortabel. Wat als je de controle loslaat? Dat geeft misschien een beetje spanning, maar kan heel leerzaam zijn. Ergens diep van binnen weet je dat je altijd weer de controle terug kan nemen. Het mooiste is als je je laat meegaan bijvoorbeeld met een klankreis. Dat geeft de meeste impact. Zo heb ik ook de familieopstellingen ervaren. Ik ben alles aangegaan, de controle losgelaten, en heb hierdoor veel heling ervaren in mezelf en acceptatie. Ook heling in mijn rouwproces om mijn vader. Dat is nog wel het mooiste geschenk van deze opleiding.❤️

Wat heb ik hard gewerkt en veel verwerkt in de afgelopen periode. Dat trilt nog na. Ik ben trots op de stappen die ik gezet heb en ben dankbaar voor de mooie mensen die ik heb leren kennen. Ik heb ruimte gecreëerd en ik sta meer in mijn kracht!🤩

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *