In de afgelopen 6 weken heb ik de opleiding familieopstellingen gevolgd en dinsdag afgerond. Deze opleiding heeft veel meer van me gevraagd en met me gedaan dan ik had kunnen bedenken. Bijvoorbeeld een ogenschijnlijk eenvoudige opstelling bleek zoveel triggers in mij los te maken. Ik liet de controle los en alles mocht er helemaal zijn. Dat gaf even ongemak en daarna een enorme opluchting. Door uit de comfortzone te stappen en de controle los te laten kon ik groeien. Dit is wat ik iedereen gun om te ervaren.🍀

Vorige week heb ik weer een fantastische Sound Journey gegeven. Meer dan de helft van de 15 deelnemers had nooit eerder een Sound Journey meegemaakt. Zij wisten niet wat ze gingen ervaren, wat de klanken en trillingen met hun lichaam zou doen. Zij lieten de controle los en stapten buiten hun comfortzone met het vertrouwen dat het goed is. Vaak willen we van tevoren precies weten wat er gaat gebeuren. Dat geeft een veilig en comfortabel gevoel. Maar wat nou als je de controle loslaat? Hoe zou dat zijn? Dat geeft misschien een beetje spanning, en kan heel leerzaam zijn. Ergens diep van binnen weet je dat je altijd weer de controle terug kan nemen. Het mooiste is als je je laat meegaan bijvoorbeeld met een Sound Journey. Dat geeft de meeste impact. Zo heb ik ook de familieopstellingen ervaren. Ik ben alles aangegaan, de controle losgelaten, en heb hierdoor veel heling en acceptatie ervaren in mezelf. Ook heling in mijn rouwproces om mijn vader. Dat is nog wel het mooiste geschenk van deze opleiding.🙏❤️

Wat heb ik hard gewerkt en veel verwerkt in de afgelopen periode. Dat trilt nog na. Ik ben trots op de stappen die ik gezet heb en ik ben dankbaar voor de mooie mensen die ik heb leren kennen. Ik heb ruimte gecreëerd en ik sta meer in mijn kracht!❤️🤩

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *