Jouw naam heeft een specifieke frequentie en klank. Een naam geeft aan wie jij bent vanaf je geboorte. Een ander krijgt deze frequentie, al dan niet bewust, door bij het horen van je naam. Tevens komt er een bepaald gevoel bij het horen of lezen van jouw naam. 

Laatst keek ik zomaar eens op Clubhouse wat daar tegenwoordig nog is. Ik ging in een room over stemcoaching. Mooi om te horen hoe deelnemers in korte tijd al anders klinken door een paar tips of oefeningen. Ik luisterde mee en kreeg ook de kans om deel te nemen. Bij het uitspreken van mijn naam bleek mijn achternaam niet krachtig over te komen. Waarop de host vroeg of dit mijn getrouwde naam is. Vaak komt een getrouwde naam zwakker over dan je meisjesnaam. Ja ik had mijn getrouwde naam uitgesproken zoals ik al 16 jaar doe. Ik kreeg wat tips om deze krachtiger te laten klinken waarna ik ook veel beter overkwam. Dit gesprek heeft me wel aan het denken gezet in de weken erna. Plus het feit dat iemand in die periode aangaf dat ze bewust haar meisjesnaam weer is gaan gebruiken.

Mijn meisjesnaam ben ik als kind veel mee gepest. Zoveel zelfs dat ik een hekel kreeg aan de naam die van mijn vader is. Na mijn trouwen heb ik mijn meisjesnaam, dus mijn vaders naam, niet meer gebruikt. Ik was opgelucht dat dat niet meer hoefde, terwijl ik er allang niet meer mee gepest werd. Toen ik 3 jaar geleden met een opleiding bezig was, kwam mijn meisjesnaam weer op als oud zeer. Daar heb ik geleerd om mijn meisjesnaam weer te accepteren en omarmen. Na de opleiding ben ik mijn meisjesnaam achter mijn getrouwde naam gaan schrijven. Dat was een mooie eerste stap in het helingsproces. De eerstvolgende opleiding heb ik mijn meisjesnaam achter mijn getrouwde naam laten zetten op het certificaat. Super trots voelde ik me om mijn meisjesnaam, mijn vaders naam, te zien schitteren.๐Ÿ’Ž๐Ÿ€

Als je me volgt dan weet je dat mijn vader vorig jaar september is overleden. Dat heeft heel wat in me los gemaakt en ook in mijn bedrijf een shift. Ik ging nog meer mijn vaders achternaam waarderen en me trots voelen dat ik zijn naam draag. Intussen heb ik op social media mijn meisjesnaam achter mijn getrouwde naam gezet en het voelt goed. Fijn om zijn naam weer te zien. Ik merk nu zelfs dat ik neig om weer volledig mijn meisjesnaam te gaan gebruiken. Het voelt of ik meer in mijn kracht kom te staan, als mijn authentieke ik. Dat ik de kracht van mijn vader voel. Hester Bedet is hoe ik op deze wereld kwam. Dat is mijn frequentie, mijn kern. Dat laatste stapje is wennen en kan ik nog niet nemen, maar gaat zeker komen. Ik wil naar mijn (toekomstige) deelnemers een inspiratie zijn voor hen die zichzelf volledig willen omarmen. Zijn wie je in essentie bent. Daar zit je kracht en potentie tot groei. Hierin begeleid ik vrouwen liefdevol.๐Ÿ’–

What is the soul and the sound of your name? ๐Ÿ’›

4 reacties op “The soul and the sound of a name”

 1. Dan vraag ik me af hoe dat bij mij inelkaar zit…
  Heb mijn voornaam altijd gehaat en mijn achternaam daar werdt ik idd ook altijd mee gepest!

  1. Dankjewel voor je reactie. Op welke manier is je voornaam tot stand gekomen? Hoe werd je naam uitgesproken, de klank, toen je zelf nog niet kon praten? Wat vonden je ouders van hun achternaam? Of hun ouders? Dit kan allemaal meespelen in je gevoelens over je naam.

 2. Hoi Hester wat boeiend, ik weet al veel van energiรซn af en wat de trillingen doen, maar hoe zit het met mijn naam Petra Cox, ik ken meer vrouwen die ook Petra Cox heten en ik heb ooit voor een Petra Cox kaarten gelegd dat was toch heel vreemd en ik moest me goed verbinden met het Hogere Zelf, als ik naar haar kijk en haar uitstraling zit er wel wat herkenning in ze is ook heel lief en zorgzaam en heeft een dienend beroep, en dat zie ik bij veel Petra Cox, hoe zit dit met trillingen in de muziek, en je hebt ook nog je geboorte namen, die zijn niet het zelfde.

  Je helende kaarten worden heel mooi en gebeuren hele mooie dingen mee, veel energie.

  Een lieve groet

  1. Hoi Petra,

   Ik heb me niet verdiept in de trillingsfrequenties van namen. Ik weet dat elke naam een andere frequentie heeft. Als je je naam uitspreekt heeft dit een eigen trilling. Zo is het met elk woord of hoe je iets uitspreekt. Op welke manier spreek jij je naam uit? Het is fijn om bewust ervan te zijn hoe je jezelf voorstelt aan iemand.

   Lieve groet, Hester

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *